Du visar för närvarande Sommartid. Kraftens tid.

Sommartid. Kraftens tid.

Tiden är nu kommen att, för ett tag, andas ut. Men det är också tiden då vi får möjligheten att andas in, fylla på med energi och inspireras av natur och liv.

På Convise strävar vi alltid efter en tillvaro där vi i större och större utsträckning värnar om oss själva och vår miljö. I vårt arbete med våra kunder ser vi alltid ett större perspektiv, ett perspektiv där vi tar större ansvar och där vi drivs av den grundkänsla för vad vi håller kärt – det är samma viktiga känsla som vi möts av nu när sommarsemestrarna nalkas.

Efter att vi slagit ihop våra kontor till ett har vi under året skapat ett starkare Convise. Vi har skapat en gemenskap i verksamheten med ett tätare arbetssätt – för effektivare och starkare leveranser.

Det blir mer och mer tydligt för oss att ju bättre vår egen organisation fungerar, desto viktigare för oss blir det att de avtryck vi gör i vårt arbete tar hänsyn till hållbarhet och miljö. Vi kommer framöver lägga större fokus på vårt interna ESG-arbete (Environmental, social, and corporate governance), hållbarhetsstrategier och klimatberäkningar.

Vi har redan förstärkt arbetsgruppen med två kompetenser i januari. Men vi kommer att behöva mer hjälp. För att klara den ökade efterfrågan så är vi i full gång med att rekrytera nya kompetenser inom Convise! Är du intresserad av att bli en del av Convise? Hör av dig!

Vi riktar ett stort tack till våra kunder och samarbetspartners för det fortsatta förtroendet med nya uppdrag och tack till våra nya kunder för att ni har valt Convise.

Andas in sommarkrafterna. Vi kommer gå en spännande höst till mötes.