Nyheter

Ny Webbplats

Convise lanserar en helt ny webbplats, som en del av det förändringsarbete som företaget har genomgått. Läs mer om alla nyheter och förändringar!

Läs mer »

BST Teknik blir Convise

Vi växer kontinuerligt och börjar nu bli en stor aktör att lita på inom sprinklerkonsultbranschen. I samband med detta är det viktigt att rannsaka sin verksamhet och hela tiden hålla sig uppdaterad på hur vi ständigt kan bli ännu bättre, effektivare och tydligare både mot marknaden och som potentiell arbetsgivare.

Läs mer »

Första certifierade Sprinklerkonsultfirman enligt SBF 2016:1

BST Teknik AB har idag fått sitt certifikat överlämnat ifrån SBSC som första Sprinklerkonsultfirma att certifiera sig enligt den nya normen Sprinklerkonsultfirma enligt SBF 2016:1. Insyning tillsammans med certifieringsingenjör ifrån SBSC utfördes under hösten, och efter det har vissa justeringar, kompletteringar och förtydliganden utförts. Från och med 2017-12-08 är alltså BST Teknik det första företaget att inneha certifikat enligt den nya normen.

Läs mer »

Stockholmsverken

Under hösten 2017 har vi påbörjat bygghandlingsprojekteringen för projektet Stockholmsverken. Stockholmsverken är ett av Södermalms klassiska industrikvarter. AMF Fastigheter utvecklar nu detta område till ett

Läs mer »