Du visar för närvarande Jonathan Eriksson summerar 2021

Jonathan Eriksson summerar 2021

2021 har minst sagt varit händelserikt och jag har lärt mig otroligt mycket under året. Jag känner mig lyckligt lottad som får driva detta bolag framåt och jag utvecklas för varje år som går. Att kunna bygga och forma Convise är bland det roligaste jag vet. Jag uppskattar verkligen det konstruktiva arbete som min roll innebär. Det är oerhört roligt att se våra medarbetare växa och utvecklas och att se när team inom bolaget växer fram som starka enheter. För mig är det en självklarhet att alla medarbetare ska känna en glädje i att gå till jobbet där jag som VD har som huvuduppgift att se till att förutsättningarna för det finns på plats.

En ledande aktör

2021 var året då vi påbörjade den nya resan med att bli ett enat Convise. Med all vår kompetens och erfarenhet som vi besitter kan jag stolt säga att vi nu är en ledande aktör inom sprinklerprojektering i Sverige. Vi bytte namn till Convise AB när Convise Stockholm och Convise Linköping fusionerades till ett bolag och vi växte med två kontor i Göteborg och Västerås. Vi tog även ett ordentligt kliv i antal nya medarbetare som jämfört med 2020 ökade med cirka 20%. Under hösten fick jag även förmånen att träffa alla nu 23 medarbetare vid vår första gemensamma Kick-Off. Det var extremt roligt att ses efter 1,5 år med pandemi och hemarbete. Att kunna träffa alla härliga medarbetare var fantastiskt och kompetensen de alla besitter tillsammans är otrolig. 

Starkare tillsammans

Vi i Stockholm genomförde även en flytt till ett nyrenoverat dubbelt så stort kontor vilket är något jag kommer minnas länge, då det känns som vi tog ett stort steg till något mycket större. Det är även något som märks i vårt nya arbetssätt nu som ett enat Convise. Vi har en mycket jämnare beläggning och en stor flexibilitet att ta oss an vilket projekt som helst vilken stund som helst. Vi har blivit mer snabbfotade och tillser att rätt medarbetare jobbar med rätt projekt och rätt kund. Vi har även ett större och mer välfungerande kunskapsutbyte efter sammanslagningen. Samarbetet och nya idéer att lösa vissa moment eller arbetsuppgifter har växlats upp vilket är otroligt glädjande att se.

Vi ser även att våra kunder uppskattar vårt nya, starkare Convise. Vi är flera resurser insatta i projekten och kan på så vis bemanna upp vid möten och kritiska leveranser och kunderna har alltid någon tillgänglig som kan hjälpa till vid frågor. Feedbacken vi får från våra kunder som uppskattar vår kompetens, ödmjukhet, noggrannhet och punktlighet är ett lysande kvitto på att vi gör rätt saker och att vi är på väg i rätt riktning. 

Fokus framåt

Jag ser så mycket fram emot att få fortsätta utvecklas tillsammans med våra fantastiska medarbetare under 2022. Mitt fokus kommer ligga på att utveckla rutiner och policys som ger stöd åt mina medarbetare, att fortsätta samordna vårt gemensamma arbetssätt och få än mer likformighet i leveranser. Under nästa år ska även vår affärsplan omarbetas till ett gemensamt dokument som alla medarbetare känner för och förstår styrkan i.

Jag kunde inte vara mer stolt över våra medarbetare och vårt Convise. Nu ser jag fram emot att se vad 2022 kan bringa oss tillsammans med våra kunder och samarbetspartners – och jag är säker på att det kommer bli häftigt.

Ge effektivt

Jag vill även passa på att uppmärksamma Ge Effektivt som samlar världens mest effektiva hjälporganisationer. Convise har i år skänkt en julgåva till Against Malaria Foundation som bedriver förebyggande arbete genom distribution av behandlade myggnät för att hindra smitta i brist på vaccin. Vår gåva bidrar till cirka 300 myggnät, ett enkelt och effektivt sätt att rädda liv på. Gå in på Ge Effektivt och hitta den organisation du vill stötta!

Slutligen vill jag önska alla våra medarbetare, samarbetspartner och kunder där ute en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

Hälsar Jonathan Eriksson