You are currently viewing Convise goes global!

Convise goes global!

Hos oss på Convise är alla medarbetare viktiga och vi förstår att det bakom varje konsult finns en individ som strävar efter att finna en bra balans mellan arbete och fritid. Vi är glada att kunna främja det! Expansion till Australien är inte aktuellt i dagsläget, men vi har däremot en medarbetare som just nu utför sitt arbete från Perth i Australien.

Tjena Arvid, hur är läget i värmen?
Bara bra, för tillfället är det storm och regn, men vanligtvis är det strålande sol och 30 grader!

Berätta, du arbetar vanligtvis på Convise kontor i Marievik, Stockholm. Hur kommer det sig att du nu sitter 13 465 km härifrån i Perth, Australien och ritar sprinkler?
Det är min australiensiska partners fel! Skämt åsido, jag och min partner hälsar på hennes familj och fixar ett visum så att jag kan fortsätta att besöka Australien i framtiden.

Beskriv hur det är att arbeta på distans?
Man kan tänka sig att det låter som en semester att jobba från Australien, men egentligen är det ungefär som att jobba hemifrån i Stockholm. Jag går upp och äter frukost för att sedan studsa mellan datorn och kaffemaskinen i 8 timmar! En skön skillnad är jag kan dricka morgonkaffet i solens sken på morgonkvisten.

Vilken är den största utmaningen med distansarbete?
Den enda utmaningen är egentligen tidsskillnaden, +7 timmar i Perth. Dock har jag och mitt arbetslag en rutin gällande tider där vi kan ha möten/avstämningar, så det fungerar bra!

Tack Arvid och vi önskar dig lycka till!